Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ ПРОПАГАТОРИ 14 продукт(и)
ПРОПАГАТОРИ

ПРОПАГАТОРИ

Пропагаторот се состои од (тацна + проѕирен капак) што ја обезбедува вистинската температура за ртење на семето и формирање на коренот и кореновите влакна.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»