КОШНИЧКА

0 артикла
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ 50 продукт(и)

КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ

Процесот на клонирање исто како и процесот на искоренување се две деликатни фази од животниот циклус на растението. Затоа важна задача за одглердувачите е да ги одберат вистинските производи и технологија за да обезбедат одличен резултат во целокупното одгледување(growing).


 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7»
Page 1 of 7
«1 2 3 4 5 6 7»

Нови продукти

Нашите водечки брендови