Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА XPERT NUTRIENTS XPERT NUTRIENTS ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ XPERT NUTRIENTS MASTER PACK - ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ НА ЃУБРИВА

XPERT NUTRIENTS MASTER PACK - ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ НА ЃУБРИВА

-25%
Цена: 4,980.00ден
Ценовник: 6,650.00ден
Попуст: 1,670.00ден (25.11%)
  • Код:
    4023
  • Тежина:
    3.000 кг

Промоционалниот пакет на XPERT NUTRIENTS наречен MASTER PACK содржи 8 вида на ѓубрива за прихрана на Вашите растенија,

-Master Root 250ml
-Master Grow A + B 250ml
-Master Bloom A+B 250ml
-Bloom Booster 250ml
-Sticky Fingers 250ml
-Sugar Shot 250ml
-Silica Force 250ml
-Enzymes 250ml


Кликнете на горенаведените продукти и ќе добиете повеќе информации за нив и нивната употреба.

Потрошено е, го нема во моментот
Нов производ
XPERT NUTRIENTS MASTER PACK - ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ НА ЃУБРИВА

Нови продукти