Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
ФИЛТРИ ЗА ВОДА И МЕМБРАНИ

ФИЛТРИ ЗА ВОДА И МЕМБРАНИ

Карбонските филтри прочистуваат до 99% од механичките нечистотии како што се: тињата, глината, песокот итн. Исто така, апсорбираат хлор и други хемиски замастувачи. Поголемите филтри се погодни за прочистување на вода за домашна употреба. Предноста на овие сестеми е тоа што кај нив нема оптадна вода, како и обратна осмоза, работат под никаков притисок и лесно се сврзуваат. Сите системи имаат филтер за сегмент од 5μm и филтер со активен јаглен.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»