Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ pH - EC - ТЕСТЕРИ И РАСТВОРИ ЗА КАЛИБРАЦИЈА 0 продукт(и)
pH - EC - ТЕСТЕРИ И РАСТВОРИ ЗА КАЛИБРАЦИЈА

pH - EC - ТЕСТЕРИ И РАСТВОРИ ЗА КАЛИБРАЦИЈА

Тестери и тестови за мерење на киселоста (pH вредноста) на почвата, водата, растворот на хранливи материи и спроводливоста (ЕС) во хидропонични методи на култивирање. Буферни раствори, раствори за чистење и складирање при калибрација на pH и ЕС тестери

Филтри
«1»