Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ПУМПИ АЕРИРАЧКИ КАМЕЊА 10 продукт(и)
АЕРИРАЧКИ КАМЕЊА

АЕРИРАЧКИ КАМЕЊА

Аерирачките камења се одличен продукт за заситување на работниот раствор со кислород. Целосно потопени во растворот, тие се поврзуваат со воздушна пумпа

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»