КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ 52 продукт(и)

ФИЛТРИ

Филтерот е важен дел од системот за вентилација. Функцијата на филтрите е да го отстрануваат воздухот надвор или пак да го прочистуваат воздухот. Спречување на прекумерен мирис во просториите, гроубоксовите, оранжериите итн.

 

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7»
Page 1 of 7
«1 2 3 4 5 6 7»