Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЗБОГАТУВАЧИ ИЗВОРИ НА CO2 36 продукт(и)
ИЗВОРИ  НА CO2

ИЗВОРИ НА CO2

Преку фотосинтезата, јаглеродот во СО2 е извлечен и е вклучен во изградбата на лисјата, стеблата, цвеќињата и плодовите. Правилната концентрација на CO2 од почетокот на растот овозможува побрзо созревање и поголем принос. Растенијата, исто така, стануваат поотпорни на некои штетници како што се разните мувли.

 

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»

Најпродавани

Нашите водечки брендови