Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Jiffy тава I - 60 гнезда

Цена: 100.00ден
  • Код:
    2133
  • Тежина:
    0.100 кг

Тава за пропагација, погодна за Jiffy пелети

 

  • 60 бр. отвори

  • дијаметар на кошничките:  Ø 4.5см

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.