Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ 2 продукт(и)
ВЕНТИЛАТОРИ

ВЕНТИЛАТОРИ

Вентилаторот помага во одржувањето на свежиот воздух, за здрава животна средина на вашите растенија. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволна размена на воздух во просторијата за одгледување на растенијата, или пак некоја оранжерија. Задоволувачката размена на свеж воздух во просторијата варира во зависност од надворешната температура. Вентилаторот обезбедува висок степен на контрола врз влагата, топлината, јаглеродниот диоксид (CO2) и циркулацијата на воздухот.

 

 

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»