Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Категории во низа

Како да направам нарачка?

Саjтот GrowshopMania Ви препорачува 4 начини на нарачка:ЕКСПРЕСНА НАРАЧКА:

Најбрзиот тип нарачка! Треба да пополните само 3 полиња: Име, Телефон и Адреса, потоа очекувајте да ве контактираме во рамките на работниот ден.НАРАЧКА КАКО ГОСТИН:

Овој тип на нарачка бара само да се пополнат неколку полиња и најважно од се е да ни оставите телефонски број на кој ќе може да Ве контактираме.Останатото е на нас.НАРАЧКА СО РЕРЕГИСТРАЦИЈА:

Нарачката со регистрација е лесна и многу брза метода за регистрирање. Бара еднокрано пополнување на Вашите податоци, а потоа автоматски пополнете ги полињата за најава со е-поштата за која сте се пријавиле.ВЛЕЗ СО FACEBOOK:

При изборот на влез со facebook, системот автоматски ги пополнува полињата со податоците од Вашиот Facebook профил.