Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ПРИГУШНИК НА ЗВУК 9 продукт(и)
ПРИГУШНИК НА ЗВУК

ПРИГУШНИК НА ЗВУК

Пригушник на звук е дополнителен елемент на системот за вентилација. Нивната функција е да ја апсорбира бучавата произведена од излезниот вентилатор.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»