Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома PH РЕГУЛАТОРИ 38 продукт(и)
PH РЕГУЛАТОРИ

PH РЕГУЛАТОРИ

pH регулаторите се важни за гровингот. Нивните функции се да ја зголемат или намалат PH вредноста на храната во фазите и на вегетација-растење и во фазата на цветање, откако најпрво ке ја измериме pH вредноста со соодветен уред  (pH метар-тестер).Нивото на pH е важен фактор во животниот циклус на вашите растенија, бидејќи премногу висока pH вредност доведува до формирање на нерастворливи соединенија, а премногу ниската pH вредност доведува до оштетување на коренот.

 

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»