Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ CMH ЛАМПИ 5 продукт(и)
 CMH ЛАМПИ

CMH ЛАМПИ

CMH лампите се економични, што значи дека можете да заштедите до 40% од сметката за електрична енергија, додека осветлувањето е исто како и со HPS лампите. Повеќето производители кои користат CMH осветлување, можат да се пофалат со повисок принос и поголем квалитет.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»