Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

AGRO PERLITE 1L - Перлит

Цена: 30.00ден
  • Код:
    3204
  • Тежина:
    0.100 кг

Перлитот се користи во различни пропорции во зависност од тоа за кои растенија се користи. Може да се користи на отворено, за производство на садници, за пресадување цвеќиња, грмушки и дрвја, како и за одгледување саксии. Односот помеѓу агро перлитот, почвата и тресет зависи од култивираните растенија.
 
Пример шема за примена во растенија во саксии: измешајте 1 дел од агро перлитот со 2 дела почва оплодена со ѓубриво.
Пример шема за примена во производството на расад: измешајте 2 дела агро перлит, 2 дела почва и 1 дел тресет.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
AGRO PERLITE 1L - Перлит

Нови продукти