Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА METROP 18 продукт(и)
METROP

METROP

Metrop се концентрирани, биоминерални течни ѓубрива кои содржат некои од најдобрите макро и микро елементи, а нивното мото е "Не купувајте вода, купувајте концентрирани ѓубрива". Овие висококвалитетни суровини обезбедуваат содржина што е погодна за сите растечки средини, дали растенијата растат во почва, кокос или хидропонски систем, без оглед на нивото на хоби или типот "професионално" одгледување.

 

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

Најпродавани

Нашите водечки брендови