Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Категории во низа

За нас

Growshop Mania е продавница која е основана од 2010 година.

Главната идеја е, и продолжува да биде, да им понудиме на сите хобисти и професионалци кои одгледуваат внатре или на отворено, специфични производи по пристапни цени без да се загрози квалитетот.


Ние сме еден од најголемите дистрибутери на почви, минерални ѓубрива, вентилација, осветлување, гроубоксови за одгледување, пумпи, системи за наводнување, мерни инструменти, PH регулатори, освежувачи на воздух, саксии, контролери,рефлектирачки фолии, препарати за борба против штетници и сл.

Главните цели како компанија се:

-Долгогодишно искуство во областа на хортикултурата и одгледување растенија
-Голем избор на продукти
-Целосна помош при купување на производ
-Продукти од најновата генерација

Ви посакуваме пријатно шопинг искуство во нашата онлајн продавница или посетете не локално на адреса Бутелска 49Б - Скопје , каде што нашиот стручен тим со задоволство ќе ве пречека и советува!