Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ ЛАМПИ ЗА ЦВЕТАЊЕ 14 продукт(и)
ЛАМПИ ЗА ЦВЕТАЊЕ

ЛАМПИ ЗА ЦВЕТАЊЕ

HPS сијалиците го користат црвениот спектар на светлина која што помага во зголемување на производството на квалитетни плодови во целата фаза на цветањето.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»