Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ГРОУБОКСОВИ 145 продукт(и)
ГРОУБОКСОВИ

ГРОУБОКСОВИ

Groowbox е делумно или целосно затворен систем, мал систем за садење во затворен простор. Се користи за различни причини, вклучувајќи го и недостатокот на удобно отворен простор или желбата за раст на растенијата во студените месеци. Тие, исто така, помагаат да се заштитат растенијата од штетници и болести. Гроубоксовите можат да бидат почвени или хидропони (системи со вода). Тие ви дозволуваат и овозможуваат максимална контрола врз животната средина во која растат растенијата!

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Page 1 of 10
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Најпродавани

Нашите водечки брендови