Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома PH РЕГУЛАТОРИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА pH ( + ) Xpert Nutrients pH Up for Growth and Bloom 250ml - регулатор за покачување на pH

Xpert Nutrients pH Up for Growth and Bloom 250ml - регулатор за покачување на pH

Цена: 450.00ден
 • Код:
  3926
 • Тежина:
  0.367 кг

XPERT NUTRIENTS  pH UP  е регулатор на киселинност (pH) за покачување на pH.

Корекција на pH вредноста е од суштинско значење за растенијата да ја апсорбираат максималната количина на хранливи материи. Формулата pH+ овозможува брзо и ефикасно прилагодување на pH на секаков тип на медиум за одгледување без да му наштети на животот на почвените микроорганизми.

Xpert регулатор на pH Up - придобивки и квалитети

 • Ја зголемува pH вредноста во фазите на раст и цветање
 • Помага да се апсорбира максималната количина на хранливи материи
 • Погоден за секаков вид на медиум за одгледување
 • Брза и ефикасна акција

За уште подобри резултати, користете го со Xpert Nutrients продукти.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Xpert Nutrients pH Up for Growth and Bloom 250ml - регулатор за покачување на pH

Складирање:

Чувајте го во оригинално пакување на суво и ладно место. НЕ во ладилник, на температура од 5 до 28°C, Подалеку од дофат на деца и домашни миленичиња. Заштитете од директна сончева светлина. Рок на трање -5 години.

Специјални мерки за препазливост при употреба: Во случај на контакт со очи исплакнете темелно со вода и консултирајте се со доктор, Чувајте го продуктот подалеку од дофат на деца и миленичиња бидејќи овој регулатор содржи 59% фосфорна киселина која може да предизвика последици доколку не се внимава.