Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

RFX-1- стаклена волна 50L

Цена: 1,730.00ден
  • Код:
    306
  • Тежина:
    3.000 кг

RFX-1 е нов и иновативен субстрат за одгледување на растенијата во саксии.

RFX-1 е смеса од стаклена волна (earthwool) и PU лушпи. Заразувањето со заболувања  е исклучено, така што RFX-1 не содржи рециклирани материјали. Earthwool во смесата содржи само минерална основа, подверзии (со ECOSE), ослободени од acetylate и формалдехид. Органски живот, неопходен за силен и исполнет со енергија развој на растението исто се додава на смеса RFX-1 за време на производствениот процес. Како субстрат ја содржи правилната комбинација од минерална вата и PU лушпи, и има идеални пропорции на вода и воздух.

RFX-1 е погоден за користење со капка по капка напојување, секаков вид хидро напојување и рачно поливање , и тоа гарантира, растенијата да се развиваат здраво уште од првиот ден. Предности: - Хемиско-минерална вата, благодарение на ECOSE технологија - Нови материјали, не содржи рециклирани материјали - Органски живот на почвата од првиот ден - РН и ЕC неутрален - Лесен за користење - Одговара за рачно поливање, автоматско поливање и сите видови хидро. - Одговара за сите видове хранливи материи

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.