Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ ДРУГИ Prima Klima Ø100mm / 240m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Prima Klima Ø100mm / 240m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 2,320.00ден
  • Код:
    1011
  • Тежина:
    1.900 кг

Prima Klima јаглеродни филтри кои се изработени од Virgin активен јаглен во гранули. 

 

Јаглеродот има исклучително висока порозност, што ја објаснува причината поради која Prima Klima филтрите станале светски познати по нивниот висок капацитет на апсорција . Металот е покриен со слој од цинк со 51% со отвори за максимален воздушен проток.

При инсталирање на вашиот јагленороден филтер, не заборавaјте да го закачите на највисоката точка во својата соба, за да бидете сигурни дека целата топлина која се издига е отстранета, заедно со сите миризби.

Област на примена: оранжерии, болници, прехранбената индустрија, хемиската индустрија, јавни згради, кујни, канцелариски простории итн.

Температура: Максимален проток на температура на воздухот = 70 ° C

Релативна влажност: Максимален проток на влажност на воздухот = 70%

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добар систем за вентилација. Затоа, за вашите култури да бидат со викот квалитет, треба да мислите на прочистување, внесување на свеж воздух во просторијата за огледување и вентилација! Филтерот е важен дел во составувањето на еден систем за вентилација. Функцијата на филтрите е да го освежат и прочистат воздухот. Го спречуваат излегувањето на остри миризби од прсторијата!

 

 

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Prima Klima Ø100mm / 240m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух