Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

EC 12880 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 100.00ден
 • Код:
  1006
 • Тежина:
  0.020 кг

Раствор ЕC 12880 µS/cm за калибрирање на електронски EC метар- 

 

 • торбичка: 20ml 
 • калибрирање по шемата врз опаковката
 • Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
EC 12880 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер