Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ БАЛАСТИ ETI 400W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

ETI 400W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 3,420.00ден
  • Код:
    93
  • Тежина:
    4.700 кг

ETI 400W е електромагнетно пропусен-регулирачки уред за натриумови и метал-халидни сијалици

 

ETI Magnetic Ballast 400W е предвиден за сијалици од типот HPS и MH. Напојувачките уреди (баласти) од серијата ETI UAL се дефинирани како "хибридни", бидејќи се опремени со електронска шема, која ги интегрира функциите на запалка и кондензатор. Последните модели од оваа серија се подобрени и адаптирани према запалувањето на сите сијалици. Компактното тело и окабелување при недостиг на надворешни кабли го прават овој производ особено соодветен за примена во просторијата за одгледување.

Овој баласт го дозволува стабилизирањето на поднесента во излезот струја така што истовремено да гарантира поголема стабилност на светлиннскиот проток и следствено поголема трајнсот на сијалиците. Системите за вклучување ETI се затворени за понатамошна изолација и безбедност. 

Одговара за осветлување на сијалици HPS и MH 400W.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
ETI 400W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 1 година од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.