Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ЃУБРИВА BIOBIZZ ОСНОВНИ ЃУБРИВА Pre-Mix 5L - органско суво ѓубриво

Pre-Mix 5L - органско суво ѓубриво

Цена: 860.00ден
 • Код:
  943
 • Тежина:
  5.500 кг

Biobizz Pre-Mix е органско суво ѓубриво, гарантира буен раст, обилно цветање и максимална отпорност на болести.

Состав: органски ѓубрива, микроелементи, коскено брашно, сојин гризт, меласа, морска трева и алги.

pH: 8,6; EC: 3,6; NPK 3/3/5

Почвените смеси можат да се користат за повеќе од една сезона, доволно е да се запазат следните принципи:

 • Не користете почва која била нападната од паразити.
 • Отстранете го најгорниот слој почва од саксијата.
 • Отстранете ги сите корени и други растителни остатоци.
 • Кон користената почва додајте 5% Pre-Mix и 10% Worm Humus, навлажнете и почекајте неколку дена.

СОВЕТ: Користете го PRE-MIX, за да ја заживите градинската почва пред расадување или за обновување на стара почва во саксија.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани