Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ RHINO PRO ФИЛТРИ Rhino Filters Ø200 - 1125m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Rhino Filters Ø200 - 1125m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 10,980.00ден
  • Код:
    901
  • Тежина:
    11.000 кг

За разлика од другите јагленоводородни филтри,Rhino Pro e со продолженост на животот меѓу 9-18 месеци, филтрите Rhino Pro, обезбедуваат над две години високо ефективна работа 

Јагленот во нив е добиен од Австралија и е со највисоки квалитети. Високата порозност на активната материја и структурата на алуминиумскиот цилиндер, даваат можност за еден покомпактен и полесен, во споредба со другите, квалитетен филтер и обезбедуваат одличен резултат и при максимален воздушен проток.

Ø 200- 1125m3/h - висина: 600mm

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добар систем за вентилација. Затоа, за вашите култури да бидат со викот квалитет, треба да мислите на прочистување, внесување на свеж воздух во просторијата за огледување и вентилација! Филтерот е важен дел во составувањето на еден систем за вентилација. Функцијата на филтрите е да го освежат и прочистат воздухот. Го спречуваат излегувањето на остри миризби од прсторијата!

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Rhino Filters Ø200 - 1125m3/h - карбонски филтер за прочистување на воздух