Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА CANNA СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Canna AkTRivator 10g - додаток за заштита против болести на почвата

Canna AkTRivator 10g - додаток за заштита против болести на почвата

Цена: 1,020.00ден
  • Код:
    881
  • Тежина:
    0.020 кг

Canna AkTRivator е природен и органски производ, кој ги заштитува вашите растенија од болести на почвата.

Исто така AkTRivator го стимулира растењето на корените и кореновите влакна.Тој одговара како за млади, така и за повозрасни растенија. AkTRIvator може да се искористи со сите методи на одгледување.

CANNA Aktrivator ги заштитува брзорастечките растенија од болести во почвата, кои се јавуваат често кај младите растенија. Оргнизмите кои предизвикуваат болест на почвата можат да го забават растењето и развојот на поголеми растенија, дури и ако растенијата имаат здрав надворешен изглед. Преку своите заштитни својства CANNA Aktrivator го стимулира исто растењето на корените, за да се гарантира нивниот нормален развој.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Canna AkTRivator 10g - додаток за заштита против болести на почвата

Дозирање: Растворете 1 грам во 1 литар вода. Ова е доволно за околу 30 растенија.

Се нанесува пред или за време на сеидба, повторно калемење.