Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА CANNA СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ CANNA Boost Accelerator 250ml - стимулатор на цветање

CANNA Boost Accelerator 250ml - стимулатор на цветање

Цена: 1,760.00ден
  • Код:
    879
  • Тежина:
    0.300 кг

CANNA BOOST ACCELERATOR e моќен стимулатор за цветање за постигнување на високи приноси и висок квалитет и е разработен специјално за брзорастечки растенија.

Тој гарантира не само повисоки приноси, поседува и квалитети за подобрување на вкусот, така што на тој начин  се постигнуваат не само квантитативни, но и квалитативни резултати. CANNA BOOST ACCELERATOR е универзален, што значи дека може да се употребува со сите видови хранливи материи и во сите средини на одгледување. Тој може да се додава на субстратот, или да се да се прска врз лисјата (спреј за лист), кога растенијата се уште млади.

Предноста е што растението ги апсорбира растечките стимулатори директно преку лисјата. Прскањто на лисјатата треба да се запре, кога цветовите ќе започнат да нарастнуваат.

Додатокот CANNA BOOST ACCELERATOR, кој всушност го забрзува метаболизмот на растенијата, го засилува ефектот на CANNA PK 13/14CANNA PK 13/14 осигурува дополнителни елементи, неопходни за цветање, а CANNA BOOST ACCELERATOR ја добавува енергијата за прифаќање на тие елементи. Со оваа комбинација растението ќе има уште поизобилни цветови!

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CANNA Boost Accelerator 250ml  - стимулатор на цветање

Употребете го CANNA BOOST ACCELERATOR во сооднос 1:500 (2ml/L) во почетната фаза на цветањето, откако ќе се појават првите цветови.

За дополнително (силно) цветање се користи во сооднос 1:250 (4ml/L)

- Да не се употребува со производи кои содржат водороден пероксид (H2O2)

- Разредениот раствор користете го во рамки од 4 дена

Нови продукти