Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СИЛНО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ BioCanna BIO TERRA plus 50L - збогатена почва

BioCanna BIO TERRA plus 50L - збогатена почва

Цена: 1,090.00ден
  • Код:
    771
  • Тежина:
    15.000 кг

Збогатена со разнообразност од сертифицирани органски ѓубрива, како коскено брашно, ѓубриво од лилјаци и различни производни природни микроелементи, Canna Bio-Terra Plus бара малку ѓубриво за време на вегетативната етапа и е исклучително лесна за употреба.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Canna Bio-Terra Plus е вистинска органска средина за одгледување, разработена, за да се погрижи за потребите на органски производители, кои држат да користат единствено органски производои при одгледување на растенија и нивните производи. Извлечена од најдобрите органски материјали на располагање, Canna Bio-Terra Plus се состои од различни органски ѓубрива, вклучително високо-квалитетен бел ресет, како и истругана кора од дрво, кое помага како на структурата така и за дренажа на почвата. Сертифицирано органска и се препорачува за употреба со останатиот дел од серијата BioCanna.

EC: 1.0
PH 5.8

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BioCanna BIO TERRA plus  50L - збогатена почва

Нови продукти