Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Ø160/780m³/h Can Fan - излезен / влезен вентилатор

Ø160/780m³/h Can Fan - излезен / влезен вентилатор

Цена: 7,260.00ден
  • Код:
    764
  • Тежина:
    3.200 кг

Висококвалитетен турбински вентилатор со пластично тело на добро познатата компанија CAN. Тој е опремен со вграден прекинувач за термичка заштита што го исклучува моторот кога ќе достигне високи температури. Швајцарскиот мотор, самиот дизајн му овозможува на овој вентилатор да испорачува висок проток на воздухот додека произведува помалку бучава.

 

Карактеристики:

- Ф160mm;
- проток макс.780m3
- моќност: 99W
 

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 6кв.м.

 

Моќен, ефективен и лесен за употреба!

 

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Ø160/780m³/h  Can Fan - излезен / влезен вентилатор

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 2 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.