Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOME LAB GrowLab 145 /147 x 42.5 x 18cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

GrowLab 145 /147 x 42.5 x 18cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 13,390.00ден
 • Код:
  707
 • Тежина:
  16.000 кг

GrowLab 145 е погоден за една 600 W или 1000 W сијалици за осветлување

 

 • Интериер: сребренеста рефлектирачка фолија.
 • Екстериер: водоотпорно црно платно.
 • Прозорци за посматрање: Без
 • Подобрена отпорност на тежина
 • Цврста рамка со прашинеста покривка
 • Помага против рѓа и придонесува почист изглед; цевките се со подебели ѕидови од претходните модели
 • Светлорефлектирачки сребрен филм од внатре
 • Забележително зголемување на рефлектирачката способност за подобар светлосен коефициент
 • Терморефлектирачки
 • Материјалот на шаторот рефлектира 97% од сите топлински лачења за максимална изолација
 • Целосно нетоксичен
 • Нема да реагира под влијание на светлина и топлина, не испушта гасови, кои би наштетиле на растенијата
 • Подобрени патенти и текстил
 • Подебело и густо платно од претходните модели, со најдобрите патенти на пазарот
 • Подвижни потпори на таванот
 • Лесно прикрепете го осветлувањето и останатиот дел од опремата; сите делови поставете ги на саканите места за подобра функционалност
 • Регулирачки отвори за вентилатори и воздуховоди
 • Немате потреба од редуктори или стеги
 • Водонепропуслив под
 • Второ дно, кое може да се извади и исчисти меѓу приносот

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GrowLab 145 /147 x 42.5 x 18cm/ - гроубокс за одгледување на растенија
Спецификации:
 
-Препорачано осветлување:
 
-до 2бр. ладење со 600 или 1бр. х 1000 W HPS или MH сијалица
 
Размер:
 
-Собрани: 145 x 145 x 200cm
 
-Пакување: 147 x 42.5 x 18cm
 
Влезови:
 
-Влез/Излез: (5) / 203mm
 
-Кабли: (2) / 101mm
-Отовори за воздух: 2
-Врати: 1
-Водоотпорно дно: 2
-Отвори за воздух: 2
 
може да се видат соодветни комплети за осветлување тукатука и тук