Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА CANNA СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ CannaCure 1L - минерален додаток за отпорностт и против стрес

CannaCure 1L - минерален додаток за отпорностт и против стрес

Цена: 1,380.00ден
  • Код:
    698
  • Тежина:
    1.150 кг

CannaCure е уникатна прихранувачка материја за листот, што ги спречува и контролира растителните штетници и мувли.

Тоа е еколошки чист и нетоксичен производ. CANNACURE осигурува поздрави, поголеми растенија, цветови и високи приноси. За разлика од другите препарати за борба со штетници на растителна основа, CANNACURE содржи и хранливи материи за прихранување. Осигурува поздрави растенија, кои можат да се концентрираат врз производството на големи цветови и поголеми приноси. 

При прскање со CANNACURE се образува втор природен слој врз вашите растенија. Тој слој го подобрува цветот и животноста на листот, што истовремено се гарантира, дека растенијата сеуште можат да дишат. Тоа ги прави здрави, сјајни и чисти, што дозволува оптимална фотосинтеза - тоа дава на растенијата можност да се сконцентрираат врз своето цветање.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CannaCure 1L - минерален додаток за отпорностт и против стрес

Начин на употреба: Многу е важно да ги прскате лисјата и од двете страни. Употребувајте CANNACURE еднаш седмично, како превентивна мерка, за да се уверите дека штетници за растенијата не можат да ги напаѓаат листјата. При тешки случаи на мана, белокрилка или пајаци, на пример, се прска на секои три дена и се повторува, ако е неопходно, после уште три дена. После тоа продолжете како обично, еднаш седмично. CANNACURE може да се користи од почетокот на растењето до прибирање на прионосот.

- 330ml на 1L воден спреј 
- Растворот да не стои повеќе од 10 дена
- Да не се користи со производи, кои содржат водороден пероксид
- Да не се меша со никакви материјали, различни од вода
- Canna Cure може да се користи заедно со други ѓубрива

Нови продукти