Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА CANNA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Canna Coco Nutrient Part A and B 1L - минерално ѓубриво за растење и цветање во кокос

Canna Coco Nutrient Part A and B 1L - минерално ѓубриво за растење и цветање во кокос

Цена: 1,110.00ден
  • Код:
    697
  • Тежина:
    1.150 кг

Canna Coco е создаден специјално за одгледување на растенија во кокосови субстрати.

 

Двокомпонентно ѓубриво, ги содржи сите неопходни хранливи материи за фазите на растење и цветање. CANNA Coco A и B се не само хранливи материи составени од минерали со висока вредност. Тие содржат хумус и фулвични киселини, помагајќи на вашите растенија оптимално да ги примат сите хранливи материи.

Кога употребувате CANNA Coco, очекувајте експлозивен раст и обилно цветање! CANNA Coco е лесен за употреба и лесно се раствора во вода. Еден добар избор за одгледување на растенија во саксии или во хидропони системи.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Canna Coco Nutrient Part A and B 1L - минерално ѓубриво за растење и цветање во кокос

Начин на употреба:

Се разредуваат еднакви количини од Coco A и B во вода. Користете 15 мл за галон(3-4 литра) вода или 40мл А и 40мл Б на 10л вода(сооднос 1:250).

ЕС во вода од чешма варира меѓу:1.2-2.3
Препорачливо рН: 5.5-6.2

Да се ​​расклати добро пред употреба!

Прочитајте ја етикетата за понатамошни инструкции.

ЗАБЕЛЕШКА: Не мешајте неразреден Coco A директно со Coco B. Прибавете секое едно прво во вода.