Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HY-PRO ОСНОВНИ ЃУБРИВА HY - PRO TERRA 5L - минерално ѓубриво за растење и цветање

HY - PRO TERRA 5L - минерално ѓубриво за растење и цветање

Цена: 74.00ден
  • Код:
    652
  • Тежина:
    5.400 кг

Состојките на HY-PRO Terra се со револуционерен квалитет.

 

Со оглед на создавање на здрави и квалитетни растенија, неопходно е да се додадат сите неопходни микроелементи во почвата. Кога го употребувате HY-PRO Terra, вашите растенија ќе реагираат оптимално при одгледувањето како на отворено(outdoor) така и на затворено (indoor). HY-PRO Terra е еднокомпонентно ѓубриво, кое е погодно за употреба како за време на фазата на растење, така и на цветање. Одговара за почвено одгледување.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
HY - PRO TERRA 5L - минерално ѓубриво за растење и цветање

 Примена:

 

Се пепорачува дозирање за време на вегетација: 3ml/L

 

Препорачливо дозирање за време на цветање: 5ml/L

 

Ви препорачуваме да го мешате производот со вода со собна температура за да избегнете флуктуации (разместување) во рН-то на растворот. При предозирање можете да забележите лесно пожолтување на лисјата - во таков случај "исплакнете" (полејте) ги растенијата само со вода после што обновете го поливањето со производот.