Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

CANNAZYM 5L - ензимен додаток

Цена: 4,600.00ден
  • Код:
    639
  • Тежина:
    6.000 кг

За здрав и силен коренов систем!

CANNAZYM е висококвалитетен ензимен препарат. Тој содржи повеќе од 15 различни ензими и е збогатен со витамини и екстракти од пустински растенија. Ензимите се материи кои ги забрзуваат реакциите во живите организми. Нивната предност во CANNAZYМ се: го забрзуваат разградувањето на мртвите корени и ја активираат микросредината, го подобруваат прифаќањето на хранливите материи и ја зголемуваат отпорноста према причинители на болест, го потпомагаат формирањето на нови корени и ја зголемуваат снагата на растението.

CANNAZYМ е апслутно неопходен ако се користи повторно субстрат за одгледување. Остатоците од корени ќе бидат трансформирани во корисни хранливи материи, инфекциите ќе бидат спречени, соодносот воздух/вода во кореновата зона ќе биде подобрен. Може да се користи за време на целиот циклус на растење.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CANNAZYM 5L  - ензимен додаток

Користете CANNAZYМ непрекинато од втората седмица после садењето во сооднос 1:400 (25мл/10л)

Расклатете го шишето пред употреба!
Додавајте најмаку еднаш седмично
Не го приготвувајте растворот за повеќе од 4 дена однапред
Да не се користи во комбинација со производи кои содржат водороден пероксид
Да се чува затворен на темно и ладно место
Држте го подалеку од деца!

Нови продукти