Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      

Пропагатор со грејач

Цена: 10,030.00ден
 • Код:
  59
 • Тежина:
  0.500 кг
 • Совршен за садници

 • Помага во развојот на коренот 

 • Двострани дупки за вентилација

 • Термостат 0-40C и сонда

 • Флексибилен алуминиумски грејач со димензии 36x70см

 • Дистрибуција на топлина од слој од алуминиум

 • Погоден за егзотични растенија во зима

 • Изградба на алуминиум

 

Спецификации:

 • Топлинска енергија : 65 W

 • Напојување: 230 V

 • Класа на заштита: IPX4

 • Опсег на термостатот: 0 - 40 ° C

 • Кабел за напојување : 1,20 m

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.