Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СИЛНО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ Gold Label Special Mix 50L - збогатена почва

Gold Label Special Mix 50L - збогатена почва

Цена: 1,370.00ден
  • Код:
    628
  • Тежина:
    11.000 кг

Special Mix е збогатен микс готов за употреба.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Заради уникатната структура, Special Mix, може да се употребува во 30% дренажен систем или без какво и да е одводнување. Gold Label Special Mix е направена од  шведски девствен бел тресет со највисок квалитет. Еден грам Special Mix може да прими зашеметувачки десет грама вода.После раздробувањето на тресетот, се смешува само со перлит со највисок квалитет, шведска глина, вар, минерали, микроелементи и органски ѓубрива. Тоа е збогатен микс,спремен за употреба. Special Mix содржи хранливи материи за скоро целосен циклус на културите.Збогатена со ѓубриво за првите 4 до 6 седмици (во зависност од растенијата и саксиите)

EC: 1.5
pH 5.8

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Gold Label Special Mix 50L - збогатена почва

Нови продукти