Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА CANNA ОСНОВНИ ЃУБРИВА CANNA Terra Flores 1L - минерално ѓубриво за цветање

CANNA Terra Flores 1L - минерално ѓубриво за цветање

Цена: 830.00ден
 • Оценка: (0)
 • Код:
  593
 • Тежина:
  1.150 кг

CANNA Terra Flores е производ кој одговара за фазата на цветање.

Тој многу ќе ви олесни при одгледувањето на едно здраво и силно растение и одличен краен резултат. Terra Flores е богат со хелатни микроелементи кои се наоѓаат во достапна форма и можат да се апсорбираат веднаш од растението. Го стимулира стартувањето на цветањето и ги содржи сите неопходни материи и состојки, неопходни за целата фаза на ветање.

 

Terra Flores може да се користи за внатрешно и надворешно одгледување во почва и почвени миксови.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

 За период на цветање при почвено одгледување:

 • Расклатете го шишето добро пред употреба
 • Се користи 50мл/10л (1:200)
 • ЕС на овој производ во вода од чешма варира меѓу 0.9-1.6 
 • Препорачливо рН меѓу 5.8-6.2
 • За 200 L хранлив раствор
 • N-P-K вредност: 2-2-4
Да се чува затворен на темно и ладно место!
Да се држи далеку од деца!
 

Нови продукти

Најпродавани