Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

TA GrowStream 56 B - Аеропонски систем

Цена: 128,840.00ден
  • Код:
    580
  • Тежина:
    111.000 кг

 

TA GrowStream 120 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.

Садовите за цвеќе TA GrowStream 120 е модуларен и проширен систем. Тие се погодни за сите области на растење:

Благодарение на својата издолжена форма,  може да се постави на балкон или праг на прозорец кој има длабок резервоар, е посоодветен за стаклена градина.

 Капацитет на растенијата: 120 постројки (6.695 м2)

 L = 325 - Ш = 209 - Н = 57 см

 Капацитет на резервоар: 400Л

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
TA GrowStream 56 B - Аеропонски систем