Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

TA GrowStream 60 - Аеропонски систем

Цена: 67,500.00ден
  • Код:
    578
  • Тежина:
    228.000 кг

Оваа единица обезбедува совршено ниво на кислород во хранливиот раствор и ви овозможува да постигнете најголеми приноси.

TA GrowStream 60 може да се користи и за размножување како производна единица. Го елиминира товарот на пресадување и ги подобрува производните фази.

Садовите за цвеќе GrowStream е модуларен и проширен систем. Тие се погодни за сите области на растење:
Благодарение на својата издолжена форма.

Димензии: 325 x 100 x 56 см
 Капацитет на растението: 60 парчиња
 Ефективен капацитет на резервоарот: 240 л

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
TA GrowStream 60 - Аеропонски систем

Нови продукти