Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Dutch Pot Aero 1m2 - аеропонски систем

Цена: 32,890.00ден
 • Код:
  574
 • Тежина:
  15.000 кг

Аеро-хидропонски систем

Исклучително лесен за монтажа и користење аеро-хидропонски систем за 12-60 растенија. Една добра комбинација помеѓу голема саксија и AeroFlo. Исто така лесно може да се трансформира во Dutch Pot Hydro 1m2 низ зимниот период, кога температурите се пониски. Долгите црева, ја хранат секоја сакасија со хранливиот раствор, и дозволува да се менуваат местата на секоја саксија пооделно во секое време.

 

 • размер 120 x 100 x 67 cm
 • големина на резервоар 60L
 • направени од робустна, УВ-заштитена пластика обезбедува брз и стабилен раст,врвен е за цветање и дава одлични жетви

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dutch Pot Aero 1m2 - аеропонски систем