Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      

PANDA Aero - аеропонски систем

Цена: 25,250.00ден
 • Код:
  568
 • Тежина:
  11.000 кг

Ефективен и елегантен систем

Лесен за спојување и за неполн час лесно се мести за 8 па се до 40 растенија. Голем резервоар во компактен размер. Заштитен од истекувања.

Подарок - комплект ѓубрива по ваш избор!

Комплетот вклучува:

 • водна потопна пумпа HX-6530 - 220V, 50W; поток 1750L/h; воден столб висина 2,3m; Ф17,5mm - со 1 година гаранција
 • голем резервоар (150 L), овозможувајќи лесно стабилизирање на работниот раствор; црно во внатрешноста (без светлина во растворот), бело надвор (рефлектира светлина и топлина) со минимално одржување обезбедува брз и стабилен раст, одличен е за фазата на цветањето и дава одлична жетва
 • размери 124 x 62 x 53 cm
 • изработен од здрава , УВ-пластика заштитна
 • за 8-40 растенија в зависност од видот, големината и побарувањата
 • одлична препорака за оранжериско производство бидејки нема голем габарит, а има 40 отвори за цвеќиња многу моќен

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.