Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Bluelab EC Meter Truncheon - електронски EC тестер

Цена: 7,920.00ден
  • Код:
    52
  • Тежина:
    0.500 кг

Од суштинско значење е, кога растот се извршува преку хидропоника да се знае каква е силата на растворот пред хранењето на вашите растенија и додека тие растат. Ако индикаторот на спроводливоста е премногу ниска, вашите растенија не можат да добиваат доволно хранливи материи. Ако индикаторот за спроводливост е премогу висока, растенијата можат да дехидратираат.

Видео инструкции (Англиски)

1,0 mS (EC) = 700 ppm (TDS)
1,1 mS (EC) = 770 ppm (TDS)
1,2 mS (EC) = 840 ppm (TDS)
1,3 mS (EC) = 910 ppm (TDS)
1,4 mS (EC) = 980 ppm (TDS)
1,5 mS (EC) = 1050 ppm (TDS)
1,6 mS (EC) = 1120 ppm (TDS)
1,7 mS (EC) = 1190 ppm (TDS)
1,8 mS (EC) = 1260 ppm (TDS)
1,9 mS (EC) = 1330 ppm (TDS)
2,0 mS (EC) = 1400 ppm (TDS)
2,1 mS (EC) = 1470 ppm (TDS)
2,2 mS (EC) = 1540 ppm (TDS)
2,3 mS (EC) = 1610 ppm (TDS)
2,4 mS (EC) = 1680 ppm (TDS)
2,5 mS (EC) = 1750 ppm (TDS)
2,6 mS (EC) = 1820 ppm (TDS)
2,7 mS (EC) = 1890 ppm (TDS)
2,8 mS (EC) = 1960 ppm (TDS)
2,9 mS (EC) = 2030 ppm (TDS)
3,0 mS (EC) = 2100 ppm (TDS)

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Bluelab EC Meter Truncheon - електронски EC тестер

Тестерот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, апаратот може да се врати на продавачот со доказ за купување (ваучер за готовина). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на апаратот, случајно оштетување (загуба, мокрење), поправка од страна на неовластени лица.