Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ pH - EC - ТЕСТЕРИ И РАСТВОРИ ЗА КАЛИБРАЦИЈА КАЛИБРАЦИЈА Bluelab Conductivity Probe Cleaning Kit - комплет за чистење на ЕС тестер

Bluelab Conductivity Probe Cleaning Kit - комплет за чистење на ЕС тестер

Цена: 2,080.00ден
  • Код:
    559
  • Тежина:
    0.500 кг

Точното отчитување на спроводливоста на сондата е коректно, само кога таа е чиста.

Овој комплет содржи се што е неопходно, за да го оддржите тестерот добро исчистен и да сметате на точни мерења. Го продолжува векот на уредот. Содржи упатства за употреба.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Bluelab Conductivity Probe Cleaning Kit - комплет за чистење на ЕС тестер