Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ ОТВОРЕНИ РЕФЛЕКТОРИ Powerplant Mantis Pro Grow Light - рефлектор за сијалица 250W-1000W

Powerplant Mantis Pro Grow Light - рефлектор за сијалица 250W-1000W

Цена: 5,800.00ден
 • Код:
  552
 • Тежина:
  1.980 кг

Mantis Pro Grow е уникатен рефлектор, кој го сочувува својот профил, во целиот негов регулирачки дијапазон.

 

Петте лесни за регулирање подесувања, ви дозволуваат да стартувате со пополна и сконцентрирана светлина, кога вашите растенија се уште малечки, ширејќи го распрскувањето на светлината, во зависност од потребите и нивната големина. Светлосниот проток може да се регулира и преку промена на положбата на приклучокот.

 

Се препорачува особено за растенија со надпросечна големина

 • голема рефлектирачка површина - 56 x 70cm

 • независно подесување на двете крила

 • можност за преместување на сијалицата хоризонтално и вертикално

 • лесен и едноставен за монтирање

 • одговара за сите сјалици: 250-1000W HPS и MH, како и за сите CFL

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Powerplant Mantis Pro Grow Light - рефлектор за сијалица 250W-1000W

Нови продукти