Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GIB HCL- PRO 300ml - течност за чистење на pH тестери

Цена: 625.00ден
  • Код:
    540
  • Тежина:
    0.300 кг

Правилното чистење и чување е исклучително важно, ако сакате да отчитувате точни резултати со тестерот.

Ако сондата е дури малку загадена, тоа влијае на точноста на мерењето. Чистењето на pH метарот всушност е доста лесна задача, која што освен што ја оддржува точноста, го продолжува векот на траење на уредот.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GIB HCL- PRO 300ml  - течност за чистење на pH тестери

Нови продукти