Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома АКСЕСОРИ-ДОДАТОЦИ ДРУГИ АКСЕСОАРИ Автоматски апарат за гаснење на пожар

Автоматски апарат за гаснење на пожар

Цена: 3,980.00ден
  • Код:
    517
  • Тежина:
    7.000 кг

Безбедност за вашата стаклена градина!

Монтирано е на таванот на просторијата, активирано на 68 ° C. Таа опфаќа 22 m² со прашина и гаснење пожари од категориите А, Б и Ц (вклучувајќи електрични струи).

За пожари од типот:

О: Текстил, дрво, пластика.
Б: лакови, бензин, бои и масла
В: Нисконапонски инсталации и опрема.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Автоматски апарат за гаснење на пожар