Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ГРОУБОКСОВИ SECRET JARDIN Dark street 150 II 150х150х200 - гроубокс за одгледување на растенија

Dark street 150 II 150х150х200 - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 13,390.00ден
 • Код:
  497
 • Тежина:
  12.000 кг

Dark street II е специјално обложен со платно мајлер со 95% рефлектирачка способност и зголемена интензивност на светлината што придонесува за подобро разпределување на светлина.

 

Светлонепропустлив од надвор, водоотпорен и претходно подготвен за вентилација, опремен со конструкција од лостови за прицврстување на лампи, вентилатори и јагленородни филтри. Димензии 150х150х200.

 • Светлоизолација - класа А (100% светлонепропуслив).
 • Изработен од високорефлектирачки милар (коефициент на рефлексија 95%).
 • Цврсти агли од полипропилен.
 • Цврсти носечки шини (издржуваат до 30кг).
 • Лесен за зглобување и удобен за користење.
 • Димензии (внатрешни): 150х150х200cm
 • Материјал: 190D - 95% рефлексија, светлозаштита класа I<
 • Препорачливо осветлување: 1х600W HPS
 • Соодветни комплети за осветлување тука и тука
 • Пепорачлива вентилација: 150mm, min 425m3/h
 • Врати: една напред излези за воздуховод:
 • Влез: 1x203 mm, излез:1x203mm
 • Дополнителни екстри: водоотпорна подлошка, StrapIT аксесоари

Secret Jardin е белгиска компанија која произведува кутии за одгледување растенија во затворен простор и нивни додатоци.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dark street 150 II 150х150х200 - гроубокс за одгледување на растенија