Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ГРОУБОКСОВИ SECRET JARDIN Dark street 120 II 120х120х185 - гроубокс за одгледување на растенија

Dark street 120 II 120х120х185 - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 9,930.00ден
 • Код:
  496
 • Тежина:
  9.000 кг

Dark street II е специјално обложен со платно мајлер со 95% рефлектирачка способност и зголемен интензитет на светлината, така што доставува подобрено разпределување на светлина.

 

Светлонепропустлив од надвор, водоотпорен и претходно подготвен за вентилација, опремен со конструкција од лостови за прицврстување на лампи, вентилатори и јагленородни филтри. Димензии 120х120х185.

 • Светлоизолација - класа А (100% светлонепропуслив).
 • Изработен од високорефлектирачки милар (коефициент на рефлексија 95%).
 • Цврсти агли од полипропилен.
 • Цврсти носечки шини (издржуваат до 30кг).
 • Лесен за зглобување и удобен за користење.
 • Димензии (внатрешни) 120х120х180 cm
 • материјал: 190D - 95% рефлексија, светлозаштита класа I
 • Препорачливо осветлување: 1х400W HPS
 • Соодветни комплети за осветлување тука и тук
 • Препорачлива вентилација: 125mm, min 220m3/h
 • Врати: една напред излези за воздуховод:
 • Влез: 1x203 mm, излез:1x203mm
 • Дополнителни екстри: водоотпорна подлошка, StrapIT аксесоари

Secret Jardin е белгиска компанија која произведува кутии за одгледување растенија во затворен простор и нивни додатоци.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dark street 120 II 120х120х185 - гроубокс за одгледување на растенија