Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ГРОУБОКСОВИ SECRET JARDIN Dark Street 60 II 60х60х150 - гроубокс за одгледување на растенија

Dark Street 60 II 60х60х150 - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 5,500.00ден
 • Код:
  494
 • Тежина:
  5.000 кг

Dark street II е специјално обложен со платно мајлер со 95% рефлектирачка способност и зголемен интензитет на светлината, така што доставува подобрено распределување на светлина.

 

Светлонепропустлив од надвор, водоотпорен и претходно подготвен за вентилација, опремен со конструкција од лостови за прицврстување на лампи, вентилатори и јагленородни филтри. Димензии 60х60х150.

 • Светлоизолација - класа А (100% светлонепропуслив).
 • Изработен од високорефлектирачки милар (коефициент на рефлексија 95%).
 • Цврсти агли од полипропилен.
 • Цврсти носечки шини (издржуваат до 30кг).
 • Лесен за зглобување и удобен за користење.
 • Димензии (внатрешни): 60x60x150 cm
 • Материјал: 190D - 95% рефлексија, светлозаштита класа I
 • Препорачливо осветлување: 1х150W CFL
 • Препорачлива вентилација: 75mm, min 70m3/h
 • Врати: една напред излези за воздуховод:
 • Влез: 1x152 mm, излез:1x152mm 
 • Дполнителни екстри: водоотпорна подлошка, StrapIT аксесоари

Secret Jardin е белгиска компанија која произведува кутии за одгледување растенија во затворен простор и нивни додатоци.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dark Street 60 II 60х60х150 - гроубокс за одгледување на растенија